Dödsbo tömning

Våra tjänster för hela hem & Dödsbo

Vid vårt hembesök går vi noggrant igenom ditt kvarvarande bohag och gör en värdering av de föremål som kan säljas vidare. Vi erbjuder möjligheten att köpa upp dessa föremål och sedan dra av värdet mot kostnaderna för att tömma och städa bostaden. Om värdet på de föremål som köps upp överstiger kostnaderna för de tjänster du vill ha utförda, kommer vi att betala det överskjutande beloppet till ditt bankkonto.

Vi förstår att du kanske har ett hem fullt av värdefulla antikviteter och modern design. I sådana fall kan vi även hjälpa till med försäljningen av dessa föremål genom auktion, där vi tar ut en provision vid högre värden eller i särskilda situationer, till exempel när vi agerar åt myndigheter. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Vi strävar efter att erbjuda dig en bekväm och effektiv lösning för att hantera ditt bohag och maximera värdet av de föremål du äger. Vårt erfarna team är kunniga inom försäljning och värdering, och vi arbetar för att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet.

Sammanfattningsvis, genom att anlita oss kan du få hjälp med att värdera och sälja dina föremål vid en flytt. Vi köper upp bohaget och drar av värdet mot kostnaderna för att tömma och städa bostaden. Vid behov kan vi även hantera försäljningen via auktion. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att få ut det mesta av dina värdefulla ägodelar.

Vi tar hand om allt i ditt hem, vilket innebär att du egentligen inte behöver göra någonting om du inte vill.

Oroa dig inte, även om det finns mycket att rensa bort eller om det är mycket oreda. Vi har erfarenhet av liknande situationer och tar gladeligen hand om allt med respekt och värdighet.

Bohaget sorteras på plats i tre kategorier: det som kan säljas, det som kan skänkas och det som ska återvinnas. Vi tar hand om denna sortering och ser till att varje föremål hamnar på rätt plats.

Om tömningen behöver ske i etapper, till exempel om bostaden ska säljas, så kan vi anpassa oss efter dina behov. Vi gör processen så smidig som möjligt för dig.

Om det finns bohag som du vill behålla men som kan vara svårt eller opraktiskt att transportera själv inom Göteborg, kan du lita på oss. Vi kan erbjuda transporttjänster för att flytta dessa föremål till önskad destination inom staden.

Sammanfattningsvis tar vi hand om allt i ditt hem, så att du inte behöver göra något om du inte vill. Vi sorterar bohaget i olika kategorier, tömningen kan ske i etapper om det behövs och vi kan även erbjuda transporter inom Göteborg för de föremål du vill behålla. Lita på oss för att göra processen smidig och bekymmersfri för dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Förnamn & Efternamn
Datum / Tid
Bostadstyp
Address Från
Address till
Vilken typ av bärhjälp behöver du?