Grovsopor

Behöver du avhämtning av grovsopor i Göteborg?
Oroa dig inte, vår skräptaxi är på plats på nolltid!

GROVSOPOR

innefattar trasiga möbler, verktyg utan sladd eller batteri, metallskrot (till exempel stekpannor) och annat stort avfall. Kommunens återvinningscentral tar emot grovsopor, men om du inte har möjlighet att själv lämna det kan du enkelt beställa avhämtning mot en avgift från kommunen.

Vår skräptaxi finns tillgänglig för att snabbt och effektivt ta hand om dina grovsopor. Vi kommer till din plats och tar bort det skrymmande avfallet åt dig. Du behöver inte längre oroa dig för att hantera eller transportera tunga eller besvärliga föremål själv.

Så om du behöver bli av med grovsopor i Göteborg, är vår skräptaxi det perfekta valet. Vi erbjuder snabb och pålitlig avhämtningstjänst för att göra det enkelt för dig att bli av med ditt grovavfall.

Sammanfattningsvis, om du behöver avhämtning av grovsopor i Göteborg, står vår skräptaxi redo att hjälpa dig. Kommunens återvinningscentral tar emot grovsopor, men om du inte kan lämna det själv kan du beställa avhämtning mot en avgift. Låt oss ta hand om dina grovsopor snabbt och smidigt, så att du slipper bekymra dig om hantering och transport.

Grovsopor container
grovsopor i gotoberg

Grovsopor inkluderar olika typer av avfall.

Till exempel räknas mindre möbler, husgeråd och emballage av trä som grovsopor. Dessutom omfattar grovsopor skidor, pulkor och andra större leksaker.

Förutom det kan möbler med metallstomme, större möbler av trä, madrasser, möbler med resårdynor, cyklar, barnvagnar, kälkar och lekredskap med metallram även betraktas som grovsopor. Även handgräsklippare räknas till grovsopor.

Dessutom kan trävirke i små enheter och mängder från hobbysnickeri klassas som grovsopor.

Sammanfattningsvis kan grovsopor innefatta mindre möbler, husgeråd, emballage av trä, skidor, pulkor, större leksaker, möbler med metallstomme, större möbler av trä, madrasser, möbler med resårdynor, cyklar, barnvagnar, kälkar, lekredskap med metallram, handgräsklippare samt trävirke från hobbysnickeri i små enheter och mängder.

Avhämtning av grovsopor i Göteborg Är du trött på att själv slita, släpa, bära och sortera? Att städa, frakta, trängas i trafiken och lasta av?

Ett av Junkbusters team är ute hos dig på nolltid och fixar allt – och det tjänar både du och miljön på.
Vi ser nämligen dessutom till att så mycket som möjligt av ditt avfall sorteras, processas och återvinns i Sveriges allra bästa återvinningsanläggning.

Och frakten dit tar vi naturligtvis också hand om, och självfallet städar vi alltid upp efter oss! Kan det bli enklare?
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Förnamn & Efternamn
Datum / Tid
Bostadstyp
Address Från
Address till
Vilken typ av bärhjälp behöver du?